Man (45) steelt lood uit sloopwoning Vlissingen

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – Woensdagavond is een 45-jarige Vlissinger aangehouden op het Ravensteijnplein. Hij wordt verdacht van diefstal lood uit een leegstaande woning.

Oplettende omwonenden zien de verdachte bij het lege pand rondscharrelen en waarschuwen de politie. Opgeroepen agenten lopen op aanwijzing van omstanders door een brandgang naar de achterkant van het pand. Daar zien zij de verdachte naast zijn fiets staan. Zijn fietstas zit vol met lood. Naast zijn fiets liggen nog meer lappen lood en een breekijzer.

De man is hoogst verbaasd dat hij geen lood mag halen uit een leegstaand pand. Zijn vermeende onschuld helpt hem niet; hij wordt voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. De zaak wordt voor verdere afhandeling voorgelegd aan de officier van justitie. De woningbouwvereniging heeft aangifte gedaan van diefstal.

Vorig artikel10-tal gebouwen en objecten in Oost-Souburg beklad
Volgend artikelAanhanger van Vlissingse strandwacht gestolen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier