Man (45) steelt lood uit sloopwoning Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagavond is een 45-jarige Vlissinger aangehouden op het Ravensteijnplein. Hij wordt verdacht van diefstal lood uit een leegstaande woning.

Oplettende omwonenden zien de verdachte bij het lege pand rondscharrelen en waarschuwen de politie. Opgeroepen agenten lopen op aanwijzing van omstanders door een brandgang naar de achterkant van het pand. Daar zien zij de verdachte naast zijn fiets staan. Zijn fietstas zit vol met lood. Naast zijn fiets liggen nog meer lappen lood en een breekijzer.

- Advertentie -

De man is hoogst verbaasd dat hij geen lood mag halen uit een leegstaand pand. Zijn vermeende onschuld helpt hem niet; hij wordt voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. De zaak wordt voor verdere afhandeling voorgelegd aan de officier van justitie. De woningbouwvereniging heeft aangifte gedaan van diefstal.

- Advertentie -
Vorig artikel10-tal gebouwen en objecten in Oost-Souburg beklad
Volgend artikelAanhanger van Vlissingse strandwacht gestolen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.