10-tal gebouwen en objecten in Oost-Souburg beklad

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Van het weekend zijn er in Oost-Souburg een tiental gebouwen en objecten beklad. De politie neemt aangiftes op.

Op Twitter schrijft de politie dat er afgelopen weekend enkele gebouwen en objecten beklad zijn met graffiti. “Ik heb reeds contact met meerdere benadeelden gehad, waarvan ik aangifte vernieling op zal nemen,” aldus Maaike van Osta, wijkagent van onder andere Oost-Souburg.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of weten wie de objecten en gebouwen heeft beklad. Contact opnemen met de politie kan via het nummer: 0900-8844 of kom langs op het politiebureau.

Vorig artikelChihuahua-hondje doodgebeten op grasveld langs Commandoweg
Volgend artikelMan (45) steelt lood uit sloopwoning Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier