Elfde editie van Rescue Vlissingen vandaag van start

- Advertentie -

VLISSINGEN – Eindelijk is het dan zover, vandaag zal de elfde editie van Rescue Vlissingen van start gaan. Niet alleen is er veel hulpverleningsmaterieel te zien, ook zullen er tal van demonstraties worden gegeven.

Om 11.45 uur zullen Edith van der Reijden, hoofd van de Zeeuwse brandweer, en Jaco van Hoorn, plaatsvervangend politiechef van de eenheid Zeeland-West-Brabant, de 11e editie van Rescue Vlissingen officieel openen.

- Advertentie -

Op en rond de Boulevards van Vlissingen staan 180 deelnemers uit zes verschillende landen. Zij laten u hun materieel zien en zullen ook demonstraties uitvoeren. Zo zal er een blusdemonstratie zijn met een Chinook CH-47-helikopter van Defensie. Ook zal er een vliegstuntshow van The Global Stars uit Engeland te zien zijn.

112Vlissingen-Souburg.nl

Iedere editie doet onze redactie verslag vanaf de Boulevard over het evenement. Dit jaar zijn we er ook weer bij om u te voorzien van tekst en beeld rondom het grootste hulpverleningsevenement van Nederland.

Tijdens calamiteiten zullen we, zoals u van ons gewend bent, natuurlijk gewoon verslag doen. Live updates zijn te volgen via ons officiële Twitter-kanaal @112V_S.

- Advertentie -
Vorig artikelZeilboot kapseist nabij Buitenhaven, gevolgen vallen mee
Volgend artikelWinkeldief agressief na stelen van twee flesjes cola
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.