Elfde editie van Rescue Vlissingen vandaag van start

Eén van de demonstraties van de 10e editie in 2016. © Foto: Ruben Oreel

VLISSINGEN – Eindelijk is het dan zover, vandaag zal de elfde editie van Rescue Vlissingen van start gaan. Niet alleen is er veel hulpverleningsmaterieel te zien, ook zullen er tal van demonstraties worden gegeven.

Om 11.45 uur zullen Edith van der Reijden, hoofd van de Zeeuwse brandweer, en Jaco van Hoorn, plaatsvervangend politiechef van de eenheid Zeeland-West-Brabant, de 11e editie van Rescue Vlissingen officieel openen.

Op en rond de Boulevards van Vlissingen staan 180 deelnemers uit zes verschillende landen. Zij laten u hun materieel zien en zullen ook demonstraties uitvoeren. Zo zal er een blusdemonstratie zijn met een Chinook CH-47-helikopter van Defensie. Ook zal er een vliegstuntshow van The Global Stars uit Engeland te zien zijn.

112Vlissingen-Souburg.nl

Iedere editie doet onze redactie verslag vanaf de Boulevard over het evenement. Dit jaar zijn we er ook weer bij om u te voorzien van tekst en beeld rondom het grootste hulpverleningsevenement van Nederland.

Tijdens calamiteiten zullen we, zoals u van ons gewend bent, natuurlijk gewoon verslag doen. Live updates zijn te volgen via ons officiële Twitter-kanaal @112V_S.

Vorig artikelZeilboot kapseist nabij Buitenhaven, gevolgen vallen mee
Volgend artikelWinkeldief agressief na stelen van twee flesjes cola
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier