Winkeldief agressief na stelen van twee flesjes cola

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 42-jarige man uit Vlissingen heeft gistermiddag voor een opstootje gezorgd nadat hij een winkeldiefstal pleegde.

Omstreeks 15.00 uur stal de man twee flesjes cola uit een winkel aan de Lange Zelke. Een medewerker van de zaak probeerde hem staande te houden. Daarop werd de man agressief. Beide personen kwamen ten val en meerdere getuigen belden de politie.

- Advertentie -

Het lukte de medewerker uiteindelijk de winkeldief achter de kassa te werken, zodat de man even later aangehouden kon worden. Volgens een politiewoordvoerster bleef het geweld beperkt tot geduw en getrek.

- Advertentie -
Vorig artikelElfde editie van Rescue Vlissingen vandaag van start
Volgend artikelZakkenrollers actief bij drukbezocht Rescue Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).