Autobestuurder schept fietsster op Nieuwe Zuidbeekseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietsster is vanavond geschept door een personenwagen op de kruising van de Zuidbeekseweg en de Nieuwe Zuidbeekseweg, bij Bossenburgh.

De vrouw reed op het fietspad, de Zuidbeekseweg, en kreeg bij het oversteken van de Nieuwe Zuidbeekseweg geen voorrang. Ze raakte de linkervoorzijde van de personenwagen en belandde op de voorruit. Die was na de klap verbrijzeld aan de bovenkant.

- Advertentie -

Omdat per abuis de Langeleenweg via 112 werd genoemd als locatie, hadden de eerste hulpverleners wat moeite de juiste plek te bereiken.

Aanvankelijk stonden er veel kinderen rond de gewonde vrouw (foto). De politie stuurde hen weg. Het slachtoffer was bij kennis en werd behandeld door een medewerker van de kleine ziekenwagen Rapid Responder. Intussen ging een grotere ambulance met spoed onderweg voor het vervoer naar een ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats omstreeks 20.00 uur. De personenwagen kwam uit de richting van de N288.

- Advertentie -
Vorig artikelFietser gewond bij aanrijding met scooter op President Rooseveltlaan
Volgend artikelVlissingse (40) betrapt op rijden onder invloed van alcohol
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).