Werkzaamheden op het spoor tussen Vlissingen en Oost-Souburg

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Van zaterdag 22 september 01:20 uur tot maandag 24 september 05:00 uur voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor tussen Vlissingen en Oost-Souburg. In dit weekend kan er overlast ontstaan.

Alleen op zondag 23 september 2018 tussen 00:01 uur en 10:00 uur wordt de spoorwegovergang Sloeweg maximaal zes keer afgesloten voor het verkeer voor de duur van ongeveer tien minuten. Het verkeer kan bij de verkeerslichten wachten tot de weg weer open is, of gebruikmaken van de omleidingsroute. De omleidingsroute loopt via de Veerhavenweg en Keersluisbrug. Het verkeer op de Nieuwe Vlissingseweg wordt omgeleid via de Keersluisbrug.

- ADVERTENTIE -

Tijdens de gehele periode van de werkzaamheden kan er geluidsoverlast zijn. Omwonenden en bedrijven worden hierover door ProRail geïnformeerd. Ook is de Energieweg afgesloten voor aan- en afvoer van materiaal en uit veiligheidsoogpunt.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!