Werkzaamheden op het spoor tussen Vlissingen en Oost-Souburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Van zaterdag 22 september 01:20 uur tot maandag 24 september 05:00 uur voert ProRail werkzaamheden uit aan het spoor tussen Vlissingen en Oost-Souburg. In dit weekend kan er overlast ontstaan.

Alleen op zondag 23 september 2018 tussen 00:01 uur en 10:00 uur wordt de spoorwegovergang Sloeweg maximaal zes keer afgesloten voor het verkeer voor de duur van ongeveer tien minuten. Het verkeer kan bij de verkeerslichten wachten tot de weg weer open is, of gebruikmaken van de omleidingsroute. De omleidingsroute loopt via de Veerhavenweg en Keersluisbrug. Het verkeer op de Nieuwe Vlissingseweg wordt omgeleid via de Keersluisbrug.

- Advertentie -

Tijdens de gehele periode van de werkzaamheden kan er geluidsoverlast zijn. Omwonenden en bedrijven worden hierover door ProRail geïnformeerd. Ook is de Energieweg afgesloten voor aan- en afvoer van materiaal en uit veiligheidsoogpunt.

- Advertentie -
Vorig artikelFraudeurs doen zich voor als monteurs van DNWG of Evides
Volgend artikelPolitie beboet man met katapulten en bijltje
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.