Fraudeurs doen zich voor als monteurs van DNWG of Evides

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – In Walcheren doen fraudeurs zich voor als monteur van Evides of DNWG. DNWG vraagt u hier alert op te zijn. Als deze situatie zich bij u voordoet of als u het niet vertrouwt, laat de monteur dan niet binnen. En neem contact met ons op of waarschuw de politie.

In Zeeland voeren monteurs van DNWG werkzaamheden uit voor Evides. De ‘nep-monteurs’ kunnen zich niet legitimeren als officiële monteur. Ze vragen toegang tot de meterkast om een inspectie te doen. Het kan gaan om een algemene inspectie of een inspectie voorafgaande aan een meterwissel. Of ze vragen u om het water te controleren in bijvoorbeeld uw douche of keuken.

- Advertentie -

Tot nu toe hebben we meldingen ontvangen van klanten in de omgeving Oost-Souburg. DNWG sluit het niet uit dat de oplichters ook in andere plaatsen in Zeeland langs de deuren gaan.

Monteurs van DNWG of monteurs werkzaam in opdracht van DNWG moeten zich altijd kunnen legitimeren met een bedrijfspas en komen in de regel niet na 16.30 bij u aan de deur. De uitzondering hierop is een storings-situatie.

- Advertentie -
Vorig artikelGemeente waarschuwt voor blauwalg in vijver Nollebos
Volgend artikelWerkzaamheden op het spoor tussen Vlissingen en Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.