Brandweerduikers onderzoeken gevonden autowrak in Het Dok

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij werkzaamheden in Het Dok is vandaag een autowrak gevonden, duikers van de brandweer hebben de auto voor alle zekerheid gecontroleerd.

Een bedrijf dat werkzaamheden uitvoert ter voorbereiding op de reconstructie van de kade stuitte op het wrak. Een duikteam van de brandweer ging tegen de avond het water in vanaf de Peperdijk. De politie zette een deel van de kade af met lint.

- Advertentie -

Er bleek geen aanleiding voor aanvullende maatregelen. De hulpverleners stelden vast dat het voertuig al geruime tijd in het water lag, aldus een politiewoordvoerder. Rond 19.00 uur werden de linten weggehaald en vertrokken brandweer en politie.

Een zegsvrouw van de gemeente meldt dat er momenteel onderzoek plaatsvindt naar de mogelijke aanwezigheid van explosieven in Het Dok. Pas daarna kan de reconstructie van de kades daadwerkelijk beginnen.

- Advertentie -
Vorig artikelRadioactief afval gevonden bij werkzaamheden Scheldewijk
Volgend artikelVrouw gewond bij eenzijdig ongeval met scooter
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).