Treinen van en naar Vlissingen rijden weer na dodelijk ongeval bij Goes

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het spoorverkeer tussen Vlissingen en Goes is maandagavond laat hervat na een ongeval in ‘s-Heer Hendrikskinderen.

Op een bewaakte overweg botste om 18.10 uur een fietser met een trein, de politie ging uit van een ongeval, de fietser overleed ter plekke. Later meldde de politie via Twitter dat het geen ongeval/misdrijf betrof. De familie was op dat moment in kennis gesteld.

- Advertentie -

Reizigers op station Vlissingen moesten alternatieven zoeken, er werd druk gebeld, door het spitsuur waren er pas na een klein uur vervangende snelbussen naar Middelburg en Goes beschikbaar en stopbussen die ook bij Vlissingen-Souburg en Arnemuiden halthielden.

Omstreeks 22.00 uur reden de treinen weer.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsster lichtgewond bij aanrijding met personenwagen
Volgend artikelPolitie neemt bekende klant mee uit Walstraat na blaastest
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).