Mobiel politiebureau van start op Boulevard Evertsen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De wijkagenten hebben vanmiddag op de Boulevard Evertsen de aftrap gegeven voor het mobiele politiebureau.

Lex Vroomen, Jeroen Roelse en Maaike van Osta staan ter hoogte van Pier 7 voor informatie, tips en vragen. Vandaag dus op de boulevard, tot 16.30 uur, daarna op verschillende plekken volgens het ‘pop-up’-idee.

- Advertentie -

Suggesties voor bepaalde locaties zijn welkom op Twitter of Instagram. Daar worden ook telkens de plaats en tijd aangekondigd. Het mobiele bureau is bedoeld voor directer contact tussen wijkagenten en bewoners.

- Advertentie -
Vorig artikelBuitenbrandje bij supermarkt Paauwenburg
Volgend artikelGroep jongeren belt zonder noodzaak 112 vanaf Stadhuisplein
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).