Twee arrestaties tijdens onrustige uitgaansnacht Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vannacht heeft de politie twee aanhoudingen verricht in het uitgaansgebied in Vlissingen. 

Rond half vijf vannacht werd de politie naar een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen gestuurd omdat er verschillende opstootjes aan de gang waren en er een grimmige sfeer hing. Toen de politie ter plaatse was, werd er een vervelende bezoeker van een uitgaansgelegenheid door een beveiliger uit de club gezet. De man was zeer agressief en zwaar onder invloed van alcohol. Omdat hij ook andere bezoekers lastigviel en uiteindelijk de club niet wilde verlaten, is hij door een beveiliger naar buiten gewerkt. De man, een 20-jarige Schiedammer, had licht letsel opgelopen omdat hij in de club klappen had gekregen van een onbekende. De Schiedammer is aangehouden en tegen hem is aangifte gedaan.

Tijdens de aanhouding van de 20-jarige man ging een aantal mensen zich bemoeien met de aanhouding waaronder een 22-jarige man uit Leiden. Nadat agenten hem sommeerden om weg te gaan, en hij dit weigerde, is hij aangehouden.

Naast de twee aanhoudingen vond er ook een kleine vechtpartij plaats tussen een man en een vrouw. Ook zouden volgens een woordvoerster van de politie mensen het nodig hebben gevonden om de politie uit te schelden.

Vorig artikelHulpdiensten in actie voor minderjarige drinkers in duinen
Volgend artikelBinnenbrand in leegstaande school Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier