Twee arrestaties tijdens onrustige uitgaansnacht Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vannacht heeft de politie twee aanhoudingen verricht in het uitgaansgebied in Vlissingen. 

Rond half vijf vannacht werd de politie naar een uitgaansgelegenheid aan de Nieuwendijk in Vlissingen gestuurd omdat er verschillende opstootjes aan de gang waren en er een grimmige sfeer hing. Toen de politie ter plaatse was, werd er een vervelende bezoeker van een uitgaansgelegenheid door een beveiliger uit de club gezet. De man was zeer agressief en zwaar onder invloed van alcohol. Omdat hij ook andere bezoekers lastigviel en uiteindelijk de club niet wilde verlaten, is hij door een beveiliger naar buiten gewerkt. De man, een 20-jarige Schiedammer, had licht letsel opgelopen omdat hij in de club klappen had gekregen van een onbekende. De Schiedammer is aangehouden en tegen hem is aangifte gedaan.

- ADVERTENTIE -

Tijdens de aanhouding van de 20-jarige man ging een aantal mensen zich bemoeien met de aanhouding waaronder een 22-jarige man uit Leiden. Nadat agenten hem sommeerden om weg te gaan, en hij dit weigerde, is hij aangehouden.

Naast de twee aanhoudingen vond er ook een kleine vechtpartij plaats tussen een man en een vrouw. Ook zouden volgens een woordvoerster van de politie mensen het nodig hebben gevonden om de politie uit te schelden.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!