Hulpdiensten in actie voor minderjarige drinkers in duinen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een spontaan feestje in het duingebied bij Zwanenburg is zaterdagavond laat een jonge vrouw onwel geworden.

Ongeveer acht minderjarigen dronken Bacardi, rond 23.00 uur ging het fout, een van de feestgangers belde een kennis, de kennis ging meteen ter plekke met zijn scooter en belde 112. Een jonge vrouw was onwel geworden en bleek niet aanspreekbaar.

- Advertentie -

De politie spoedde zich naar de Zwanenburgseweg bij het Nollebos (foto) en ging met zaklampen het duin op, de ambulance reed via de Burgemeester Van Woelderenlaan. Tenminste één, mogelijk twee personen zijn afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

- Advertentie -
Vorig artikelOpnieuw verkeersboetes voor deelnemers aan trouwstoet
Volgend artikelTwee arrestaties tijdens onrustige uitgaansnacht Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).