Hulpdiensten in actie voor minderjarige drinkers in duinen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Bij een spontaan feestje in het duingebied bij Zwanenburg is zaterdagavond laat een jonge vrouw onwel geworden.

Ongeveer acht minderjarigen dronken Bacardi, rond 23.00 uur ging het fout, een van de feestgangers belde een kennis, de kennis ging meteen ter plekke met zijn scooter en belde 112. Een jonge vrouw was onwel geworden en bleek niet aanspreekbaar.

- ADVERTENTIE -

De politie spoedde zich naar de Zwanenburgseweg bij het Nollebos (foto) en ging met zaklampen het duin op, de ambulance reed via de Burgemeester Van Woelderenlaan. Tenminste één, mogelijk twee personen zijn afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!