Gevallen man in Paauwenburg blijkt alleen bloedneus te hebben

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is vanmiddag gevallen op de hoek van de Colijnstraat en de Alexander Gogelweg in de wijk Paauwenburg.

Hij lag naast een vuilcontainer en had een bloedneus. Uiteindelijk bleef het daarbij, de wankele manier waarop hij overeind kwam, bleek niets te maken te hebben met eventueel letsel. Volgens een voorbijgangster is het slachtoffer een bekende verschijning in de buurt.

- Advertentie -

Iets verderop aan de Lieftinckstraat is vannacht een personenwagen in brand geraakt. De politie gaat uit van brandstichting en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De brandweer van de post Olympiaweg wist het vuur omstreeks 00.45 uur te doven, daarna werd de wagen geborgen voor technisch onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelMarokkaanse trouwstoet rijdt zonder incidenten door Vlissingen
Volgend artikelEOD maakt granaten onschadelijk bij nieuw aan te leggen wijk Claverveld
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).