Gevallen man in Paauwenburg blijkt alleen bloedneus te hebben

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een man is vanmiddag gevallen op de hoek van de Colijnstraat en de Alexander Gogelweg in de wijk Paauwenburg.

Hij lag naast een vuilcontainer en had een bloedneus. Uiteindelijk bleef het daarbij, de wankele manier waarop hij overeind kwam, bleek niets te maken te hebben met eventueel letsel. Volgens een voorbijgangster is het slachtoffer een bekende verschijning in de buurt.

Iets verderop aan de Lieftinckstraat is vannacht een personenwagen in brand geraakt. De politie gaat uit van brandstichting en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De brandweer van de post Olympiaweg wist het vuur omstreeks 00.45 uur te doven, daarna werd de wagen geborgen voor technisch onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier