Aanhouding na bedreiging met mes in Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Woensdagavond omstreeks 22.30 uur meldde een getuige dat een inwoner van de Scheldestraat in Vlissingen bedreigd werd met een mes. Het signalement van de bedreiger werd doorgegeven aan de politie.

Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en troffen in de Scheldestraat een man die aan het signalement voldeed. Hij sloeg een inwoner van de Scheldestraat in het gezicht onder de ogen van de agenten. De man is aangehouden. Het mes waarmee gedreigd zou zijn is in beslag genomen door de agenten. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van bedreiging en mishandeling. Hij is niet gewond geraakt.

De 32-jarige Vlissingse verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij wordt daar donderdag gehoord over hetgeen hem ten laste is gelegd.

Vorig artikelZoekactie via Burgernet naar verwarde man levert niets op
Volgend artikelZes hennepplanten en 350 gram gedroogde hennep in beslag genomen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier