Aanhouding na bedreiging met mes in Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdagavond omstreeks 22.30 uur meldde een getuige dat een inwoner van de Scheldestraat in Vlissingen bedreigd werd met een mes. Het signalement van de bedreiger werd doorgegeven aan de politie.

Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en troffen in de Scheldestraat een man die aan het signalement voldeed. Hij sloeg een inwoner van de Scheldestraat in het gezicht onder de ogen van de agenten. De man is aangehouden. Het mes waarmee gedreigd zou zijn is in beslag genomen door de agenten. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van bedreiging en mishandeling. Hij is niet gewond geraakt.

- Advertentie -

De 32-jarige Vlissingse verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij wordt daar donderdag gehoord over hetgeen hem ten laste is gelegd.

- Advertentie -
Vorig artikelZoekactie via Burgernet naar verwarde man levert niets op
Volgend artikelZes hennepplanten en 350 gram gedroogde hennep in beslag genomen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.