Zoekactie via Burgernet naar verwarde man levert niets op

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vanavond gezocht naar een agressieve en verwarde man in de omgeving van het Stadhuisplein, voor zover bekend zonder resultaat.

Om 18.35 uur werd een Burgernet-melding gedaan, het zou gaan om een licht getinte man, lengte ongeveer 1.55 meter, lange zwarte jas, lichtkleurige jeans, zwart-witte helm. “Niet zelf benaderen, man is agressief”, zo luidde de boodschap.

- ADVERTENTIE -

Kort daarop gaf een bezoeker van een snackbar aan het Stadhuisplein het kenteken door van een bus die met de lichten aan op het plein stond. Er bleek echter geen verband met de Burgernet-melding. Meerdere politie-eenheden reden in het centrum, ze ontmoetten elkaar, overlegden daarbij, zoals op de hoek van de Singel en de Paul Krugerstraat (foto) en later op de Nieuw Bonedijkelaan. Daar werd een bewoner langdurig gehoord en vervolgens een fietser aan de kant gezet.

Intussen meldde de politie via Burgernet: “De man is nog niet aangetroffen. De politie doet verder onderzoek. Hartelijk dank voor uw medewerking”.

Volgens een politiewoordvoerster was de man agressief naar omstanders en maakte hij een verwarde indruk. De zwart-witte helm uit het signalement droeg hij maar even, niet duidelijk is waarom, omdat niemand een voertuig had gezien.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!