Brand in schuurtje achter woning Paul Krugerstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – In een bijgebouw achter een woning aan de Paul Krugerstraat heeft vanavond een brand gewoed, niemand raakte gewond.

Het gebouw herbergt een schuurtje, mogelijk tevens een bijkeuken. Spullen uit de schuur gingen in vlammen op. Een bewoonster van de Margrietenlaan, waaraan het bijgebouw gelegen is, had even daarvoor jongeren gezien die zich verdacht ophielden. Of van brandstichting sprake is, is vooralsnog onbekend.

- Advertentie -

De politie zette een deel van de Margrietenlaan af met een lint en sprak al snel de buren van de betreffende woning. Het pand zelf heeft drie deurbellen aan de Paul Krugerstraat. Contact leggen bleek moeilijk.

De brand werd eenvoudig geblust maar er bleef rookontwikkeling. Daarom ging de brandweer het dak op met behulp van een ladder. Pas een dik uur na de melding was de klus geklaard.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelMan (20) aangehouden voor drugsbezit in Van Dishoeckstraat
Volgend artikelGewonde tijdens Halloween-viering op Nieuwendijk
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).