Man (20) aangehouden voor drugsbezit in Van Dishoeckstraat

De politie-inzet eerder vanmiddag aan de Van Goghlaan. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag een 20-jarige Vlissinger aangehouden op de Van Dishoeckstraat voor het in bezit hebben van drugs.

De man werd gecontroleerd rond 16.00 uur en bleek meer drugs bij zich te hebben dan de gebruikershoeveelheid. Daarop is hij aangehouden. Hij zit nog vast. Volgens een woordvoerster gaat het vermoedelijk om hennep, de precieze hoeveelheid is niet bekendgemaakt.

- ADVERTENTIE -

Eerder vanmiddag, tegen half drie, gingen drie eenheden politie naar een flatgebouw aan de Vincent van Goghlaan (foto). De agenten spraken met bewoners en betraden twee portieken. Volgens de politie betrof het een spoedeisende melding van medische aard. Een opgeroepen ambulanceteam hoefde niet in actie te komen.

Update 3 november 2018 – De man op de Van Dishoeckstraat werd gecontroleerd in zijn auto, de politie vond ongeveer 230 gram henneptoppen en 10 gram vermoedelijk hasj. Hij bleek onder invloed van drugs te zijn en verzette zich bij de aanhouding.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!