Politie onderzoekt aangespoeld pakketje Nollestrand Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN-De politie heeft vanmorgen een melding gekregen van een aangespoeld pakketje cocaïne bij het Nollestrand in Vlissingen.

Rond 10.00 uur vanmorgen kreeg de politie een melding van een alerte omstander dat er pakketjes waren aangespoeld op het Nollestrand en dat de inhoud vermoedelijk cocaïne betrof. Volgens een politiewoordvoerster werden er twee pakketten gevonden, één dreef echter weer terug in zee waardoor de politie deze niet kon pakken. Het andere pakketje is in beslag genomen.

- Advertentie -

Op het bureau in Vlissingen heeft een gecertificeerde drugstester van de politie het voorwerp onderworpen aan een test. Uit de resultaten van de test bleek het niet te gaan om cocaïne. Wat er dan wel in het pakket zat, is niet helemaal duidelijk. Volgens Mireille Aalders, woordvoerster van de politie, betrof het vermoedelijk suiker.

Alerte omstanders

De politie benadrukt tegenover 112 Vlissingen & Souburg dat deze tips belangrijk zijn. “Wij zijn erg blij met de alertheid en bereidheid van de mensen die dit soort tips doorgeven aan ons”. Ook iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 112. Voor meldingen zonder spoed belt u: 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelNa drugsvondst aangehouden man in vrijheid gesteld
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor rokend apparaat in Bossenburgh
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.