Politie onderzoekt aangespoeld pakketje Nollestrand Vlissingen

Het pakket dat onderworpen is aan een drugstest. © Foto: Wijkagenten Vlissingen

VLISSINGEN – De politie heeft vanmorgen een melding gekregen van een aangespoeld pakketje cocaïne bij het Nollestrand in Vlissingen.

Rond 10.00 uur vanmorgen kreeg de politie een melding van een alerte omstander dat er pakketjes waren aangespoeld op het Nollestrand en dat de inhoud vermoedelijk cocaïne betrof. Volgens een politiewoordvoerster werden er twee pakketten gevonden, één dreef echter weer terug in zee waardoor de politie deze niet kon pakken. Het andere pakketje is in beslag genomen.

Op het bureau in Vlissingen heeft een gecertificeerde drugstester van de politie het voorwerp onderworpen aan een test. Uit de resultaten van de test bleek het niet te gaan om cocaïne. Wat er dan wel in het pakket zat, is niet helemaal duidelijk. Volgens Mireille Aalders, woordvoerster van de politie, betrof het vermoedelijk suiker.

Alerte omstanders

De politie benadrukt tegenover 112 Vlissingen & Souburg dat deze tips belangrijk zijn. “Wij zijn erg blij met de alertheid en bereidheid van de mensen die dit soort tips doorgeven aan ons”. Ook iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 112. Voor meldingen zonder spoed belt u: 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier