Brandlucht rond pizza-oven van restaurant aan Bellamypark

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een verdachte lucht bij een pizza-oven van restaurant Lungo Mare aan het Bellamypark.

In de rookafvoer van de oven smeulde waarschijnlijk roetaanslag waardoor een brandlucht ontstond. Er was geen vuur zichtbaar, toch werd tegen 16.00 uur de brandweer ingeschakeld. Die kwam met twee wagens naar het Bellamypark en controleerde de oven en het afvoerkanaal inclusief de schoorsteen aan de achterzijde van het pand. Er hoefde niet geblust te worden.

- Advertentie -

Het bedienen van de gasten kon al snel verdergaan.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelVier mannen aangehouden serie diefstallen
Volgend artikelTwee automobilisten betrapt op rijden onder invloed van drugs
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).