Politie-onderzoek in woning van overleden vrouw afgerond

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het onderzoek in de woning waar aan het einde van de middag een dode vrouw werd gevonden is rond 21.00 uur afgerond.

Aan het einde van de middag, omstreeks 16.45 uur, werd in een woning aan de Jan van de Capellelaan in Vlissingen een dode vrouw gevonden. Direct startte de politie een onderzoek en werd een deel van het portiek afgesloten.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerster van de politie heeft een GGD-arts de vrouw overleden verklaard. Rond 19.00 kwamen forensische rechercheurs van de politie ter plaatse om sporenonderzoek te doen in de woning. Over de identiteit wil de politie op dit moment niets zeggen.

Rond 21.00 uur was het onderzoek in de woning afgerond en werd het lichaam van de overledene overgebracht naar een mortuarium. Een politieagente liet een hond uit, vermoedelijk een huisdier van de vrouw.

Update – De politie meldt kort voor 23.00 uur dat er geen sprake is van een misdrijf.

Forensische rechercheurs deden tot zeker 21.00 uur onderzoek in de woning. © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

Zie ook:
Politie doet onderzoek naar overlijden vrouw in woning (23 november 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie doet onderzoek naar overlijden vrouw in woning
Volgend artikelJongen (18) rijbewijs kwijt door forse snelheidsovertreding
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.