Vrouw met onbekend letsel weggebracht na botsing op Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanochtend zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd na een kop-staartbotsing op de Sloeweg.

Rond half twaalf reed een bestuurder over de Sloeweg langs Rosenburg, hij raakte zijn voorganger bij de verkeerslichten op de kruising met de Koudekerkseweg en Gerbrandystraat. De materiële schade was gering, maar een vrouw liep onbekend letsel op, ze werd zonder spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een tweede vrouw kon na een korte medische check op eigen benen vertrekken. De ambulance waarin zij bekeken werd, ging daarna naar een melding vanuit Ter Reede.

- Advertentie -

Geen van de voertuigen hoefde weggesleept te worden. Het overige verkeer ondervond weinig hinder.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelGeblakerde pan naar buiten gebracht na brandalarm in zorginstelling
Volgend artikelTwee personen gewond in woning Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).