Baby naar ziekenhuis vervoerd uit flatwoning Hercules Segherslaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een baby is vanavond met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanuit een flat aan de Hercules Segherslaan.

Even na half acht reden de ambulances 109 en 125 samen met een politie-eenheid naar een flat aan de Hercules Segherslaan, nabij de Bloemenlaan en de President Rooseveltlaan, voor een medisch spoedgeval. Kort daarop werd ook de helikopter van een Mobiel Medisch Team (MMT) uit Amsterdam ingezet. De traumahelikopter uit Rotterdam was opgeroepen naar Ridderkerk en dus niet beschikbaar.

In het luchtruim boven Alphen aan den Rijn kreeg het MMT de melding dat er geen helikopterinzet noodzakelijk was.

Om 19.53 uur droeg een ambulance-medewerker een baby uit de flat naar beneden. Een vrouw, mogelijk de moeder, nam voor in een van de ambulances plaats, daarna reed de wagen met spoed naar het ziekenhuis. Nadere details zijn niet bekend op dit moment.

De politie verbleef nog enige tijd in de flatwoning en sprak vervolgens buiten op straat met omstanders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier