Fietser rijdt tegen bestelwagen op Gaudipad

- Advertentie -

VLISSINGEN – Op het Gaudipad is vanmiddag een jongeman op zijn fiets tegen een bestelwagen gereden, hij raakte daarbij lichtgewond.

De jongen kwam rond 14.00 uur fietsend een brandgang uit. Op het Gaudipad botste hij tegen een bestelwagen van een woningbouwvereniging. Het slachtoffer werd bekeken in de ambulance maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Na afloop droeg hij zijn fiets – met kromme voorvork – naar een nabijgelegen woning.

- Advertentie -

De twee personen die gisteravond met een auto tegen een boom klapten op de Lammerenburgweg zijn een 39-jarige Vlissinger en zijn 8-jarige zoon. Volgens de politie raakte de auto waarin ze zaten met een voorwiel in de berm, reed een verkeersbord omver (foto onder) en kwam tegen de boom tot stilstand.

De verwondingen blijken mee te vallen.

Het verkeersbord deze middag. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Zie ook:
– Auto tegen boom op Lammerenburgweg Vlissingen (9 december 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelOverleden fietser in kanaal was 59-jarige man uit Vlissingen
Volgend artikelBaby naar ziekenhuis vervoerd uit flatwoning Hercules Segherslaan
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).