Politie houdt controles in Middelburg en Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN/MIDDELBURG – In de nacht van zaterdag op zondag zijn op de Koningsweg in Vlissingen en de Koestraat in Middelburg verkeerscontroles gehouden.

In Middelburg werd gecontroleerd op alcoholgebruik onder bestuurders, waarbij 118 blaastests werden afgenomen. Er werden geen overtredingen geconstateerd, wel werd één bestuurder bekeurd omdat zijn rijbewijs was verlopen.

- Advertentie -

In Vlissingen werd tijdens de controle ook een rollenbank ingezet. Er werden 9 snor- en bromfietsen gecontroleerd, zij voldeden allen aan de juiste eisen. Wel werden er voor veel andere overtredingen boetes uitgeschreven.

Twee automobilisten hadden geen rijbewijs, vier hadden het rijbewijs niet bij zich.Twintig fietsers reden zonder licht. Eén bromfietser maakte een wheelie, waar hij een boete voor kreeg. Ook negeerde een automobilist een stopteken dat hij van de politie kreeg, twee anderen negeerden een bord dat de verplichte rijrichting aangaf. Eén voerde mistverlichting terwijl dat niet nodig was en één bromfietser had teveel verlichting op zijn brommer. Van één voertuig was de kentekenplaat niet leesbaar. Er werden twee mensen bekeurd voor openbare dronkenschap. Eén persoon had een geopend flesje bier bij zich wat niet is toegestaan volgens de APV van de gemeente Vlissingen. Tot slot werd nog een bekeuring uitgeschreven voor een wildplasser. In totaal waren 18 agenten, tussen de meldingen door, bezig met de controles.

- Advertentie -
Vorig artikelDame (82) slachtoffer van poging straatroof Vlissingen
Volgend artikelMogelijk explosief gevonden in achtertuin Burchtstraat Oost-Souburg
Conny den Heijer
Ik ben al geruime tijd verbonden aan 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Voornamelijk als verslaggever en fotograaf. Met mijn ruime ervaring bij onder andere weekkrant De Faam, kan ik de redactie voorzien van deskundig en betrouwbaar advies.