Fietsende man raakt gewond op Boulevard Bankert

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietser heeft vanochtend een hoofdwond opgelopen bij een incident op de Boulevard Bankert.

Omstreeks kwart over elf kwam de fietser ten val nabij de Coosje Buskenstraat. Hij zou geraakt zijn door een of twee auto’s. Aanvankelijk bestond de vrees dat een personenwagen over zijn hoofd was gereden. Vier eenheden politie kwamen met grote spoed ter plekke.

- Advertentie -

Een van de getuigen vertelde een politie-agent dat het hoofd van de fietser niet overreden, maar geschampt was. Iemand anders beweerde dat het slachtoffer eerst viel en pas daarna aangereden werd. Officieel is niets over de toedracht bekendgemaakt.

De man was bij kennis. Hulpverleners legden hem in een vacuümmatras en brachten hem naar het ziekenhuis. Een vrouw begon het wegdek te schrobben, ze werd teruggefloten omdat het onderzoek nog liep.

Tijdens de hulpverlening assisteerde Handhaving bij het omleiden van het verkeer, de Boulevard Bankert was afgesloten tussen de Trompweg en de Coosje Buskenstraat.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie gaat uit van natuurlijke dood na vondst lichaam Hogeweg
Volgend artikelFietsster gewond door aanrijding met auto bij supermarkt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).