Man weigert speekseltest en zet het op een lopen

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – Agenten hebben na een korte achtervolging een 21-jarige Vlissinger aangehouden. De man weigerde een speekseltest nadat agenten het vermoeden hadden dat hij onder invloed van drugs achter het stuur zat.

De Vlissinger werd op vrijdag 22 februari rond 23.15 uur op de Hercules Segherslaan aan de kant gezet. Omdat bij agenten bekend was dat de man in het verleden onder invloed van drugs achter het stuur had gezeten en omdat er een henneplucht uit de auto kwam vorderden ze hem een speekseltest te doen.

Toen de dienders de test uit de dienstauto gingen halen, besloot de man er te voet vandoor te gaan. Hij kon op de Jacob Marislaan worden ingerekend. Hij gooide nog iets weg. Later bleek dat een kleine verpakking met vermoedelijk drugs te zijn. Ook bleek hij hasj op zak te hebben.

De man is afgevoerd naar het politiebureau. Daar weigerde hij bloed te laten af nemen. Daarop is zijn rijbewijs ingenomen. De verdachte is vervolgens rond 2.20 uur in vrijheid gesteld met verschillende processen-verbaal op zak.

Vorig artikelMan die op agente inreed meldt zich bij politie
Volgend artikelJassendief op heterdaad betrapt door politie in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier