Jassendief op heterdaad betrapt door politie in Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht zijn agenten tijdens hun dienst aangesproken door enkele jongeren van wie de jassen gestolen waren. Even later werd de dief op heterdaad betrapt.

Bij een uitgaansgelegenheid aan de Zeilmarkt in Vlissingen werden agenten vannacht aangesproken door jongeren van wie hun jassen binnen in de horecagelegenheid waren gestolen. Het ging volgens de eigenaren om dure, populaire merken.

- Advertentie -

“Wanneer je dan gekleed als Michelinmannetje met gehaaste pinguinpas voorbij paradeert, trekt dat op zijn minst onze aandacht… En al helemaal wanneer je dan net voor ons de houten kledinghanger op het trottoir laat kletteren…”, schrijft de politie op Instagram. De persoon bleek meerdere jassen over elkaar te dragen. Dit vonden de agenten verdacht en ze stelden een onderzoek in.

De jassen bleken inderdaad te zijn gestolen maar de rechtmatige eigenaren wilden geen aangifte doen bij de politie. De verdachte is alsnog aangehouden voor baldadigheid en zal vandaag worden gehoord. De drie jassen zijn inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaren en bleken per stuk ongeveer 600 euro gekost te hebben.

- Advertentie -
Vorig artikelMan weigert speekseltest en zet het op een lopen
Volgend artikelRookstaaf afgestoken tijdens optocht van bruiloftgangers
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.