Jassendief op heterdaad betrapt door politie in Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vannacht zijn agenten tijdens hun dienst aangesproken door enkele jongeren van wie de jassen gestolen waren. Even later werd de dief op heterdaad betrapt.

Bij een uitgaansgelegenheid aan de Zeilmarkt in Vlissingen werden agenten vannacht aangesproken door jongeren van wie hun jassen binnen in de horecagelegenheid waren gestolen. Het ging volgens de eigenaren om dure, populaire merken.

- ADVERTENTIE -

“Wanneer je dan gekleed als Michelinmannetje met gehaaste pinguinpas voorbij paradeert, trekt dat op zijn minst onze aandacht… En al helemaal wanneer je dan net voor ons de houten kledinghanger op het trottoir laat kletteren…”, schrijft de politie op Instagram. De persoon bleek meerdere jassen over elkaar te dragen. Dit vonden de agenten verdacht en ze stelden een onderzoek in.

De jassen bleken inderdaad te zijn gestolen maar de rechtmatige eigenaren wilden geen aangifte doen bij de politie. De verdachte is alsnog aangehouden voor baldadigheid en zal vandaag worden gehoord. De drie jassen zijn inmiddels weer terug bij de rechtmatige eigenaren en bleken per stuk ongeveer 600 euro gekost te hebben.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!