Man aangehouden na grote inzet politie in Bossenburgh

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Meerdere agenten met kogelwerende vesten zijn vanmiddag uitgerukt naar een woning in Bossenburgh, een bewoner is geboeid afgevoerd.

Volgens de politie is de man aangehouden voor het doen van een valse melding. De melding was kennelijk alarmerend, want rond 14.30 uur stond de Sterkenburg vol met politiewagens, de agenten droegen kogelwerende vesten. Een woordvoerster sprak op dat moment van een “vage” melding die loos bleek. Een bewoonster van de Sterkenburg verklaarde tegenover 112 Vlissingen & Souburg dat een verwarde man voorafgaand aan de politie-actie op haar ramen had staan bonzen. Het gaat mogelijk om de aangehouden persoon.

- Advertentie -

Om 15.00 uur werd de man geboeid naar een busje gebracht. Om 14.00 uur bevond zich al een politiebusje in de straat, of dat met de melding te maken had, is niet bekend.

De politie gaat op het bureau uitzoeken hoe de zaak verder afgehandeld wordt.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelAuto uitgebrand op Schuitvaartgracht, veel rookontwikkeling
Volgend artikelPolitie arresteert scooterdief in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).