Hulpdiensten opgeroepen voor mogelijk bewusteloze vrouw in auto

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een voorbijganger heeft vandaag 112 gebeld vanaf de Boulevard Evertsen omdat hij een mogelijk bewusteloze vrouw in een geparkeerde auto zag.

Meerdere personen zagen tegen 15.00 uur de vrouw bewegingloos in de warme auto zitten ter hoogte van het voormalige hotel Britannia. Volgens de 112-beller opende de oudere vrouw na enige tijd wel haar ogen, maar reageerde ze nergens op.

- Advertentie -

Een toevallig passerende verpleegster schoot te hulp, daarna ook politie-agenten en handhavers, todat de ambulance ter plekke was. Uiteindelijk is het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht en hebben agenten de personenwagen afgesloten.

Tijdens de behandeling ter plekke was de Boulevard Evertsen geblokkeerd, na een kwartier vertrok de ambulance en werd de rijweg vrijgegeven.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie arresteert scooterdief in Vlissingen
Volgend artikelSchoten gelost op Stadhuisplein, twee mogelijke daders opgepakt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).