Drie ongelukken met letsel in Vlissingen en Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN/OOST-SOUBURG – Bij verkeersongevallen in Vlissingen en Oost-Souburg is vanmiddag aan drie personen medische zorg verleend.

Het eerste ongeval, een kop-staartbotsing, vond even voor 14.00 uur plaats. Meerdere auto’s kwamen van de Nieuwe Vlissingseweg en sloegen rechtsaf de President Rooseveltlaan in. Onmiddellijk na het kruispunt werd een van de auto’s van achteren geraakt en botste vervolgens op zijn voorganger.

- Advertentie -

De bestuurders reden naar de parkeerplaats van een tuinmeubelenzaak om de schade te regelen. Een vrouw is voor alle zekerheid bekeken door ambulancemedewerkers.

In de Kanaalstraat in Oost-Souburg deden zich twee ongevallen voor binnen een half uur. Eerst kwam een fietser (62) onzacht in aanraking met een personenwagen op de kruising met de Bermweg. De autobestuurder (21) verleende geen voorrang. Even later botste een bromfietser (69) tegen een uitparkerende auto ter hoogte van de Primera. Hij liep een hoofdwond op. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelDerde verdachte aangehouden na schietpartij op Stadhuisplein
Volgend artikelBrandweer dooft vuurtje in heg Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Gevaarlijke kruising Kanaalstraat-Bermweg. Ik werd ook bijna aangereden op de fiets door een auto op deze kruising
    Maar omdat ik daar altijd met de rem in de aanslag tijd was kwam ik net tegen het voorwiel van de auto tot stilstand, waarna ik omviel.
    De auto was al in zijn geheel over de kruising, door oplettendheid van mezelf kwam ik met de schrik vrij.
    Hier gebeurd het regelmatig dat auto’s gewoon doorrijden terwijl er haaientanden op de weg staan.
    Zéér onoverzichtelijk kruispunt, hier moeten aanpassingen komen voordat er ernstige ongelukken gebeuren!!

Reacties zijn gesloten.