Vrouw (56) aangehouden voor oplichting van 77-jarige man

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagochtend is een 56-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden op verdenking van oplichting van een 77-jarige man. Deze heeft aangifte gedaan.

De verdachte heeft langere tijd schoonmaakwerkzaamheden verricht voor het slachtoffer. Op een gegeven moment vraagt zij de man om geld omdat zij schulden heeft. In eerste instantie leent hij de vrouw geld om haar uit de brand te helpen, maar hij komt steeds meer onder druk te staan om weer geld af te staan. Ook weet de vrouw de auto van het slachtoffer zonder zijn medeweten onderhands te verkopen. Als bovendien zonder zijn toestemming grote bedragen van zijn rekening af worden gehaald, neemt de man contact op met de politie.

- Advertentie -

De vrouw is vervolgens aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Onderzocht wordt of zij mogelijk nog andere mensen heeft opgelicht.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (21) aangehouden voor inbraak in woning Oost-Souburg
Volgend artikelBrandweer naar Groenewoud na vonken in schoorsteen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.