Vrouw ernstig mishandeld door partner

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Agenten hebben een 40-jarige man uit Den Bosch aangehouden aan de Piet Heinkade. De man zou zijn partner bij het sluizencomplex ernstig mishandeld hebben.

Vrijdagavond kwamen er bij het Operationeel Centrum (de meldkamer) meldingen binnen dat er bij het sluizencomplex aan de Piet Heinkade een vrouw mishandeld werd. Agenten kwamen ter plaatse en troffen niet ver van het sluizencomplex een gewonde vrouw aan. Het bleek een 41-jarige Vlissingse te zijn. Ze lag gewond op de grond. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer. Ze moest voor behandeling aan haar verwondingen mee naar het ziekenhuis.

Op aanwijzen van getuigen hield de politie een 40-jarige man uit Den Bosch aan. De man is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau.

De politie is op zoek naar meer getuigen van de mishandeling. Deze zou rond 21.00 uur of iets daarvoor hebben plaatsgevonden bij het sluizencomplex aan de Piet Heinkade in Vlissingen. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. U kunt ook een tipformulier invullen op politie.nl.

Vorig artikelRaadslid stelt vragen aan B&W over toegang hulpdiensten bij Ter Reede
Volgend artikelBrandweer oefent tegen ‘gele hesjes’ op Stadhuisplein
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier