Vrouw gewond tijdens Speelstad, volgens bezoekers na onenigheid

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag behandeld op het terrein van Speelstad, rond 13.00 uur, omstanders spraken van een ruzie.

Volgens omstanders kreeg de vrouw een pallet op haar hoofd tijdens een ruzie. Deze variant kon vooralsnog niet officieel bevestigd worden. De organisatie liet tijdens de behandeling geen mensen toe op het terrein aan het Baskensburgplein. Naast een ambulance-team was ook de politie aanwezig. Over het lot van de vrouw is niets bekendgemaakt.

Het jaarlijkse evenement Speelstad duurt tot en met zaterdag.

Update 16.00 uur – Volgens de politie hadden twee kinderen ruzie, een van hen gooide een stuk hout naar de vrouw, een 43-jarige medewerkster van Speelstad. Zij werd geraakt, opgevangen door EHBO’ers en later bekeken in de ambulance. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet vereist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier