Politie zoekt eigenaar van onbeheerd aangetroffen rijwiel

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie zoek de eigenaar van een fiets die in de nacht van maandag op dinsdag werd aangetroffen in Vlissingen.

Een attente burger vond de BMX-fiets (foto) in een parkje in het Middengebied en bracht het rijwiel naar de politie. “Bent u de eigenaar, of kent u deze, meldt u zich dan alstublieft op het politiebureau in Vlissingen”, aldus Politieteam Walcheren, op Facebook.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond tijdens Speelstad, volgens bezoekers na onenigheid
Volgend artikelJongen (15) aangehouden na bedreiging op Lange Zelke
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).