Woninginval aan Hogeweg, twee drugsverdachten opgepakt

Het Flexteam, voorheen de Regionale Ondersteunings Groep (ROG) Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een flexteam van de politie heeft maandagochtend een inval gedaan in een woning aan de Hogeweg, twee Vlissingers zijn aangehouden op verdenking van drugshandel.

Het flexteam werd gisterochtend rond 7.00 uur gespot op het Pablo Picassoplein. Navraag bij de politie leverde niets op, maar vandaag is bekendgemaakt dat een woning aan de Hogeweg het doelwit was. Agenten deden huiszoeking en namen goederen in beslag, waaronder dure merkkleding, mogelijk aangeschaft met geld dat verdiend is met drugshandel.

De politie kwam het tweetal op het spoor dankzij een anonieme tip. Beide mannen zijn in verzekering gesteld. Na het onderzoek zal overleg plaatsvinden met de gemeente. Die kan overgaan tot het tijdelijk afsluiten van de woning aan de Hogeweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier