Brand in flatwoning Colijnstraat Vlissingen

Een van de brandweerwagens ter plaatse bij de flat. © Foto: Ingezonden
- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een brand in een flatwoning aan de Vlissingse Colijnstraat. Er is niemand gewond geraakt.

Om 21.05 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een binnenbrand op het bovenstaande adres. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’ en werd een tweede tankautospuit ter plaatse gestuurd. In totaal zijn er twee blusvoertuigen uitgerukt en een hoogwerker van de brandweer.

- Advertentie -

Volgens de melding zou er brand hebben gewoed in een woning op de derde etage van de flat. Bij de brand kwam veel rook vrij. De Veiligheidsregio Zeeland meldde dat de brand om iets voor 21.30 uur meester was. Brandweer gaat het pand ventileren en keert dan terug naar de kazerne.

Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie: 77-jarige man opdringerig bij reanimatie
Volgend artikelBrandweer uitgerukt voor buitenbrandjes
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.