Brand in flatwoning Colijnstraat Vlissingen

Een van de brandweerwagens ter plaatse bij de flat. © Foto: Ingezonden
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een brand in een flatwoning aan de Vlissingse Colijnstraat. Er is niemand gewond geraakt.

Om 21.05 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een binnenbrand op het bovenstaande adres. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’ en werd een tweede tankautospuit ter plaatse gestuurd. In totaal zijn er twee blusvoertuigen uitgerukt en een hoogwerker van de brandweer.

- ADVERTENTIE -

Volgens de melding zou er brand hebben gewoed in een woning op de derde etage van de flat. Bij de brand kwam veel rook vrij. De Veiligheidsregio Zeeland meldde dat de brand om iets voor 21.30 uur meester was. Brandweer gaat het pand ventileren en keert dan terug naar de kazerne.

Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!