Brand in flatwoning Colijnstraat Vlissingen

Een van de brandweerwagens ter plaatse bij de flat. © Foto: Ingezonden

VLISSINGEN – De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een brand in een flatwoning aan de Vlissingse Colijnstraat. Er is niemand gewond geraakt.

Om 21.05 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een binnenbrand op het bovenstaande adres. Enkele minuten later werd er opgeschaald naar het sein ‘middelbrand’ en werd een tweede tankautospuit ter plaatse gestuurd. In totaal zijn er twee blusvoertuigen uitgerukt en een hoogwerker van de brandweer.

Volgens de melding zou er brand hebben gewoed in een woning op de derde etage van de flat. Bij de brand kwam veel rook vrij. De Veiligheidsregio Zeeland meldde dat de brand om iets voor 21.30 uur meester was. Brandweer gaat het pand ventileren en keert dan terug naar de kazerne.

Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

Vorig artikelPolitie: 77-jarige man opdringerig bij reanimatie
Volgend artikelBrandweer uitgerukt voor buitenbrandjes
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier