Felle brand achter sloopwoning bij Ravesteijnplein, omstanders vermoeden opzet

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een schuurtje en enkele schuttingen zijn vanavond in vlammen opgegaan achter woningen aan de Schuitvaartgracht die binnenkort gesloopt worden.

De brandweer rukte omstreeks 22.30 uur uit voor een woningbrand aan het Ravesteijnplein, een gebied dat vermoedelijk eind dit jaar tegen de vlakte gaat, nog maar enkele huizen zijn bewoond.

Ter plekke gekomen bleek het geen woonhuis te betreffen, wel stonden een schuur en enkele schuttingen in brand tussen de Schuitvaartgracht en het Ravesteijnplein. Het kostte de brandweer de nodige moeite om de juiste plek te benaderen aangezien delen van het gebied met hekken afgesloten zijn. Toen de vuurhaard eenmaal bereikt was, leverde het blussen weinig problemen op. Voor alle zekerheid voorzagen de brandweerlieden niettemin ook de woningen van bluswater.

Omstanders spraken van brandstichting.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelOpnieuw botsing auto-fiets op rotonde Sloeweg bij Nollebos
Volgend artikelMan vernielt camera en wordt betrapt, extra problemen na huiszoeking
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier