Man vernielt camera en wordt betrapt, extra problemen na huiszoeking

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 19-jarige Vlissinger is gisteren op heterdaad betrapt toen hij een beveiligingscamera vernielde. Maar er bleek meer aan de hand.

Tijdens het verhoor in een politiecellencomplex kwamen andere strafbare feiten aan de orde. De politie besloot huiszoeking bij de man te doen. In zijn woning troffen de agenten spullen aan die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Bovendien vonden ze enkele slag- en steekwapens.

- Advertentie -

Al deze objecten zijn in beslag genomen. De politie gaat de herkomst van de mogelijk gestolen spullen onderzoeken. Ook wordt bekeken of het bezit van de aangetroffen wapens verboden is. De man zit nog vast en wordt gehoord.

De eigenaar van de beveiligingscamera heeft aangifte gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelFelle brand achter sloopwoning bij Ravesteijnplein, omstanders vermoeden opzet
Volgend artikelPolitie pakt snel Vlissingse inbreekster op
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).