Politie pakt drugsdealer op scooter op

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 29-jarige man uit Middelburg is vrijdagmiddag 11 oktober bij een controle aangehouden op verdenking van het handelen in drugs. Hij had drugs bij zich en ook in zijn woning zijn drugs gevonden.

Agenten zagen de man rond 13.15 uur op een scooter rijden en zetten hem op de Vincent van Goghlaan aan de kant voor een controle. De scooterrijder bleek geen rijbewijs te hebben. In een tas die de man bij zich droeg, vonden agenten een hoeveelheid drugs. Hierop is hij aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. 

- Advertentie -

Later in de middag hebben agenten onder leiding van een rechter-commissaris de woning van de man doorzocht. Ook hier lagen drugs. De man zit vast voor verder onderzoek. 

- Advertentie -
Vorig artikelWinkel in Lange Zelke blijft leeg achter na inval en aanhoudingen
Volgend artikelJongen (15) steelt fiets, vader van benadeelde rijdt hem klem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.