Speeltuinvereniging gedupeerd door brandje in papieropslag

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Veel rook vanmiddag bij speeltuin De Oude Stad, nadat oud papier in een container vermoedelijk aangestoken was.

Even na half twee kwam er rook uit de papieropslag en belde een buurtbewoner 112. De toegesnelde politie raadde omstanders aan de containerdeur dicht te laten en de komst van de brandweer af te wachten. Anders zou het vuur alleen maar oplaaien en misschien zelfs overslaan. Een medewerkster van de speeltuinvereniging verklaarde tegenover de agenten dat ze twee jongens van ongeveer 12-14 jaar had zien weglopen.

De container zat bijna vol met oud papier en karton waarmee de speeltuinvereniging wat bijverdient. Brandweerlieden van de post Oost-Souburg doofden het vuur. Bekeken moet worden in hoeverre de rubberen afdichting van de containerdeur aangetast is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier