Speeltuinvereniging gedupeerd door brandje in papieropslag

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Veel rook vanmiddag bij speeltuin De Oude Stad, nadat oud papier in een container vermoedelijk aangestoken was.

Even na half twee kwam er rook uit de papieropslag en belde een buurtbewoner 112. De toegesnelde politie raadde omstanders aan de containerdeur dicht te laten en de komst van de brandweer af te wachten. Anders zou het vuur alleen maar oplaaien en misschien zelfs overslaan. Een medewerkster van de speeltuinvereniging verklaarde tegenover de agenten dat ze twee jongens van ongeveer 12-14 jaar had zien weglopen.

- Advertentie -

De container zat bijna vol met oud papier en karton waarmee de speeltuinvereniging wat bijverdient. Brandweerlieden van de post Oost-Souburg doofden het vuur. Bekeken moet worden in hoeverre de rubberen afdichting van de containerdeur aangetast is.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (15) steelt fiets, vader van benadeelde rijdt hem klem
Volgend artikelGewonde bij ongeval op bedrijventerrein Ritthem
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).