Kind met traumahelikopter afgevoerd na val van trap in Dishoek

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

KOUDEKERKE – Een kind is vanmiddag in een woning bij Dishoek van een trap gevallen en zwaargewond geraakt.

Kort na 16.00 uur viel het kind van bovenaf de trap, aldus de Veerse wijkagenten op Instagram. Twee ambulanceteams en twee politie-eenheden reden met spoed naar de woning aan de Verlengde Dishoekseweg, dicht bij de Zwaanweg. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen.

- Advertentie -

“De melding die niemand van ons wil krijgen, kwam toch vandaag”, schrijven vanavond de wijkagenten. “Samen met het ambu-personeel met man en macht gewerkt om het slachtoffertje over de weg en door de lucht te krijgen.”

Even na 16.30 uur reden de twee ambulances onder politiebegeleiding via de Dishoekseweg naar een plek in de buurt van Arnemuiden, waar een zogenoemd rendez-vous plaatsvond met de traumahelikopter. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis in Rotterdam gevlogen. De politie heeft de moeder van het kind daar naar toe gebracht over de weg.

Over de toestand van het slachtoffer is niets bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelSteekpartij in Vlissingen, politie doet onderzoek
Volgend artikelDrie jongeren aangehouden in garagebox Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).