Drie jongeren aangehouden in garagebox Oost-Souburg

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Woensdagmiddag zijn in een garagebox aan de Julianastraat drie jongemannen aangehouden. De politie trof verdovende middelen, verboden vuurwerk, een wapen en gestolen scooteronderdelen aan.

De politie stelde een controle in omdat bekend was dat jongeren in een aantal garageboxen sleutelen aan brom- en snorfietsen. In een garagebox werden drie jongemannen aangetroffen. Ze hadden verdovende middelen in de box, waarop ze werden aangehouden. Het gaat om een 18-jarige inwoner uit Vlissingen en twee jongens (beiden 17 jaar) uit Oost-Souburg. Ze zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast.

- ADVERTENTIE -

Daarna werd door de politie een uitgebreider onderzoek ingesteld in verschillende garageboxen. Hierbij werden in beslag genomen: ruim vijftig gram hasj en hennep en zwaar vuurwerk, namelijk bijna vijfhonderd nitraten en ruim honderd Cobra’s. Verder trof de politie enkele gestolen onderdelen van scooters aan. Tot slot werd een stroomstootwapen in beslag genomen.

De politie heeft de gemeente en andere partijen geïnformeerd. Hierdoor kan er middels diverse wetgeving worden opgetreden. De gemeente is woensdag reeds ter plaatse geweest vanwege de gevaarlijke situatie, die werd aangetroffen, zoals losse elektriciteitsdraden.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!