Jongen (13) op Baskensburgplein van oordopjes beroofd

De President Rooseveltlaan in Vlissingen nabij de Irislaan. © Foto: Google Maps
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een 13-jarige inwoner van Vlissingen is gisteravond bedreigd en bestolen op het Baskensburgplein door twee onbekende jongens van naar schatting 15.

Rond 19.40 uur stond de jongen met iemand anders in de buurt van de President Rooseveltlaan toen het tweetal hem mondeling bedreigde en vervolgens beroofde van een set oordopjes. Daarna sloegen de jonge straatrovers op de vlucht.

- ADVERTENTIE -

De politie zoekt mensen die meer over dit incident weten. Het zou gaan om twee jongens van ongeveer 15 jaar met een donkere huidskleur, ze droegen gewatteerde jassen van het merk The North Face en hadden allebei een muts over hun hoofd. Tips zijn welkom op telefoonnummer 0900-8844 of WhatsApp 06-12207006. Anoniem via 0800-7000.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!