Cafébezoeker mishandeld vanwege weigeren sigaret

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht heeft de politie iemand aangehouden die een cafébezoeker mishandeld zou hebben omdat deze een sigaret weigerde te geven.

Bij een horecagelegenheid in het centrum van Vlissingen is afgelopen nacht iemand aangehouden omdat deze persoon een bezoeker van de horecagelegenheid in het gezicht zou hebben geslagen. Dit gebeurde onder de ogen van surveillerende agenten, de verdachte kon dus snel worden ingerekend.

- Advertentie -

Volgens de politie was de verdachte boos omdat hij geen sigaret kreeg van het slachtoffer. De verdachte is door de politie overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (17) laat mes zien in horecagelegenheid, politie grijpt in
Volgend artikelMan dringt woning binnen van vrouw en mishandelt haar
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.