Cafébezoeker mishandeld vanwege weigeren sigaret

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Afgelopen nacht heeft de politie iemand aangehouden die een cafébezoeker mishandeld zou hebben omdat deze een sigaret weigerde te geven.

Bij een horecagelegenheid in het centrum van Vlissingen is afgelopen nacht iemand aangehouden omdat deze persoon een bezoeker van de horecagelegenheid in het gezicht zou hebben geslagen. Dit gebeurde onder de ogen van surveillerende agenten, de verdachte kon dus snel worden ingerekend.

Volgens de politie was de verdachte boos omdat hij geen sigaret kreeg van het slachtoffer. De verdachte is door de politie overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelJongen (17) laat mes zien in horecagelegenheid, politie grijpt in
Volgend artikelMan dringt woning binnen van vrouw en mishandelt haar
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier