Politie zoekt getuigen na steekincident in Scheldestraat

Archief-foto @ 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – In de Scheldestraat heeft vannacht een steekincident plaatsgevonden, het slachtoffer wilde na behandeling weg en gaf aan geen aangifte te doen.

De politie vindt de zaak ernstig genoeg om toch, zonder aangifte, onderzoek in te stellen.

Rond 2.00 uur kwam een melding van onenigheid waarbij gestoken zou zijn. Agenten troffen op de Scheldestraat een 22-jarige, gewonde Vlissinger aan. Hij werd behandeld door ambulance-medewerkers. De tegenstander zou een 35-jarige plaatsgenoot zijn. De politie zocht hem meteen op, maar trof hem niet aan in zijn woning.

Vandaag start de politie een buurtonderzoek. Getuigen wordt gevraagd zich te melden. Ook blijft de politie zoeken naar de 35-jarige verdachte. Omdat het slachtoffer geen aangifte heeft gedaan, is het aan het Openbaar Ministerie hoe de zaak verder afgehandeld wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier