Fietser wordt aangereden op Walstraat en raakt gewond

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de Walstraat is vandaag tegen de avond een fietser in botsing gekomen met een personenwagen en uiteindelijk gewond naar het ziekenhuis afgevoerd.

De fietser kwam uit de richting van de Kleine Markt en werd op de kruising met het Groenewoud aangereden door een personenwagen die van rechts opdook. Daarbij brak het voorwiel van de elektrische Sparta-fiets. De berijder liep tenminste een hoofdwond op. Volgens getuigen lag hij trillend op het wegdek en gaf hij aan gebrekkig Nederlands te spreken. Nog voordat de ambulance ter plekke kwam, werd een isolatiedeken aangebracht tegen onderkoeling.

- Advertentie -

De chauffeur van de auto deed een blaastest en kon na de noodzakelijke formaliteiten zijn weg vervolgen. De politie nam getuigenverklaringen op. Het slachtoffer werd na behandeling in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een familielid zei de fiets mee te nemen.

- Advertentie -
Vorig artikelContainerbrandje in ‘Rooie Buurt’ eenvoudig geblust
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen na steekincident in Scheldestraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).