Twee mannen gearresteerd op Hermesweg

De verdachten krijgen handboeien om. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag rond 16.30 uur twee mannen in de boeien geslagen op de Hermesweg.

De mannen hadden een fiets bij zich en veel bagage. Ze moesten de inhoud van de tassen laten zien. Daarna werden ze gefouilleerd en geboeid afgevoerd in twee verschillende busjes. Ook de tassen en de fiets gingen mee. De politie had een motoragent en vier auto’s ter plekke.

- ADVERTENTIE -

Op dit moment is het niet gelukt om bij de politie de reden van de aanhoudingen te achterhalen.

Update 23.00 uur – Politiebronnen doen geen mededeling over de zaak, naar eigen zeggen om het onderzoek niet te schaden.

Gisteren tegen de avond kreeg de politie een melding van een vernieling in de Walstraat. Iemand zou ergens tegenaan getrapt hebben bij een winkel. Toegesnelde agenten stonden langdurig te praten met een Engelssprekende man nabij de Lange Zelke en controleerden zijn gegevens (foto onder). Uiteindelijk mocht hij vertrekken. De politie heeft geen nadere details verstrekt.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier