Vlissinger (23) opgepakt voor drugshandel

De spullen die de man bij zich had. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – Een man is afgelopen nacht door de politie aangehouden op verdenking van drugshandel. De man had een grote hoeveelheid drugs bij zich.

De man, een 23-jarige Vlissinger, ging er met zijn auto vandoor toen hij door de politie werd gezien op de Industrieweg in Vlissingen. Om bij de agenten uit het zicht te blijven, doofde hij de lichten van zijn voertuig. Dit hielp echter niet want de politie onderwierp hem even later aan een grondige controle.

In het totaal werden er 8 ponypacks cocaïne, 6 gripszakjes heroïne en 2 blokjes hasj gevonden. Daarnaast had de man contant geld bij zich en twee telefoons.

Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van handel in harddrugs en is voor onderzoek naar een cellencomplex gebracht. Alle verdovende middelen zijn in beslag genomen en er is proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier