Vlissinger (23) opgepakt voor drugshandel

De spullen die de man bij zich had. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is afgelopen nacht door de politie aangehouden op verdenking van drugshandel. De man had een grote hoeveelheid drugs bij zich.

De man, een 23-jarige Vlissinger, ging er met zijn auto vandoor toen hij door de politie werd gezien op de Industrieweg in Vlissingen. Om bij de agenten uit het zicht te blijven, doofde hij de lichten van zijn voertuig. Dit hielp echter niet want de politie onderwierp hem even later aan een grondige controle.

- Advertentie -

In het totaal werden er 8 ponypacks cocaïne, 6 gripszakjes heroïne en 2 blokjes hasj gevonden. Daarnaast had de man contant geld bij zich en twee telefoons.

Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van handel in harddrugs en is voor onderzoek naar een cellencomplex gebracht. Alle verdovende middelen zijn in beslag genomen en er is proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelAanhouding op Hermesweg vond plaats na scooterdiefstal
Volgend artikelBrandweer met spoed naar ongeval met gas in woning
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.