Drietal verzet zich tegen aanhouding na verlaten plaats ongeval

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen nacht in de binnenstad drie personen aangehouden die een verkeerslicht zouden hebben geramd bij de watertoren.

Omstreeks half vijf kreeg de politie een melding: een auto was tegen een verkeerslicht gereden op de hoek van de Badhuisstraat en de Koudekerkseweg, de inzittenden hadden het beschadigde voertuig achtergelaten en liepen in de richting van de binnenstad. Agenten zagen even later op de Oude Markt twee jongemannen en een vrouw die aan het opgegeven signalement voldeden.

- ADVERTENTIE -

De politie gebruikte de wapenstok en pepperspray om het drietal onder controle te krijgen. Het bleek te gaan om een vrouw (28) uit Vlissingen en twee jongemannen uit Vlissingen (18) en Middelburg (16). Omdat de auto op naam van de vrouw stond, moest zij een blaastest doen, de uitslag leidde meteen tot invordering van haar rijbewijs.

Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld. Het drietal zit vast voor verhoor.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!