Autobestuurder rijdt tegen flat en vernielt kastjes nutsvoorzieningen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een autobestuurder is vanavond laat tegen een flat aan de Paul Krugerstraat gereden. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Het incident werd om kwart voor elf gemeld als ongeval met letsel, maar volgens de vrouw die 112 belde, was er geen ambulance-inzet vereist. Mogelijk kwam de autobestuurder vanuit de Brouwenaarstraat en “vergat hij de bocht te nemen”, zoals een omstander het uitdrukte. De bestuurder sprak in het Engels met de politie. Een blaastest viel in zijn voordeel uit.

- Advertentie -

Omdat kastjes met nutsvoorzieningen aan de muur van de Steenhuijsflat beschadigd waren, werd een medewerker van DNWG ingeschakeld. Een bergingsbedrijf sleepte het voertuig af.

De aanwezige politie kreeg even na 23.00 uur een doormelding. Op de Nieuwendijk, dicht bij het Bellamypark, zou een conflict zijn. Ter plekke (foto onder) bleek het waarschijnlijk te gaan om een lichte aanrijding tussen een auto en een fiets, zonder letsel. Ook hier moesten de agenten hun spreekvaardigheid in het Engels aanwenden.

- Advertentie -
Vorig artikelDrietal verzet zich tegen aanhouding na verlaten plaats ongeval
Volgend artikelBrandweer ingezet bij medisch spoedgeval Badhuisstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).